APIRILAK 15
Errezeta: AZENARIO PASTELA
Gaurkoan, AZENARIO PASTELA egiten ikasiko dogu pausuz pausu Gorkarekin.
Apuntutatu ondo osagaiak eta egin klik BIDEOAN:
Osagaiak azenario bizkotxoa egiteko:
-300 gr Irin
-16 gr Legami
-110 gr azukre
-110 ml olio
-3 arrautza
-300 gr azenario
-40 gr intxaur
-Laranja 1
-koilaratxo erdi gatz
-koilaratxo laurden pipermin beltz
-koilaratxo laurden intxaur moskatu
-koilaratxo bat kanela hauts
Osagaiak gazta krema egiteko:
-400 gr gazta krema
-70 gr azukre hauts
-70 gr gurin
-80 ml esnegain
Pausoz pauso jarraitzeko egin klik argazkian:
Elkarbanatu gurekin zuen artelan eta esperimentuen argazkiak edo idatzi proposamen berriekin: atxutxiamaika@elgoibarkoizarra.eus -era edo whatsapp bidez 688751908ra bidalita. EKIN ATXUTXIREKIN!